Ravintolat

Sahtihaarikka

Sahtihaarikka on panimon oma esittelyravintola. 

Sipen Saluuna ja Pekan Puoti

Ravintola Sipen Saluuna ja vähittäismyymälä Pekan Puoti sijaitsevat Tuuloksen kauppakeskus Tuulosessa VT12 ja VT10 -teiden risteyksessä. Sipen Saluunassa on tarjolla Lammin Sahdin tuotteiden lisäksi myös muut A-ravintolan alkoholituotteet ja tarjolla on ruokapuolena Kotipizzan tuotteet. Erikoisuutena valikoimassa on oma wiina.


Pekan Puodista löytyy vaihtelevasti kotimaisten pienpanimoiden tuotteita. Pekan Puodin yhteydessä on myös Lammin Sahdin oma sahdin vähittäismyymälä, josta sahtia saa juuri sopivan kokoisissa pakkauksissa (0,5, 1 ja 3 litraa).


Kanttiini Risa Robell ja Sahtimessi

Lahden Matkustajasatamassa, Sibeliustalon vieressä, sijaitsee kesäaikaan avoinna oleva Kanttiini Risa Robell, joka tarjoaa laajan kahvilatuotevalikoiman: pehmistä, kahvia, kahvileipää, keittoja, lettuja, limuja jne. Kanttiini Risa Robell on auki huhtikuusta syyskuun loppuun.
 
 

Kahvila Tyyrpuuri

Heinolan satamassa on avoinna kesäaikaan päivittäin kesä-elokuussa. Valikoimasta löytyy omien tuotteiden lisäksi kahvia ja leivonnaisia, jäätelöä ja A-luokan alkoholivalikoima. 
www.kahvilatyyrpuuri.fi
  |  Ylläpito   |  Tekninen toteutus AINA   |