Suuret Oluet-Pienet Panimot keräsi yli 60000 kävijää vuonna 2018.  SOPP järjestettiin Tampereella, Kuopiossa, Lahdessa, Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

Vuoden 2018 olutkatselmus oli tähän mennessä laajin pienpanimoiden yhteisesiintyminen sen 16 vuotisen historian aikana Tapahtuma sai alkunsa Lahden Satamatorilta 2003 ja uutena tapahtumaketjuun liittyi Kuopio. Olutjuhlan järjestelyistä vastaa Lammin Sahti Oy, joka täytti tänä kesänä 34 vuotta ja on siten Suomen vanhin pienpanimo. Tapahtumissa esiteltiin satoja uusia ja vanhoja kotimaisia pienpanimotuotteita ja niitä nautittiinkin kymmeniä tuhansia litroja. Helsingissä vieraili myös kattaus Katalonian pienpanimoista ja Saarenmaalainen Pihtla Ölleköök.

Suomalainen olutfestivaali

SOPP-tapahtumiin hyväksytään Pienpanimoliittoon kuluvia panimoita. Myös ruokatarjonta on vahvasti kotimaisuuteen pohjautuvaa. Iltaisin tunnelmaa keventävät kotimaiset artistit.
 

Lisätietoja järjestävästä tahosta eli Lammin Sahti Oy:stä antaa

Pekka Kääriäinen                                                                                                                                                                                p. 0505594013                                                                                                              

pekka.kaariainen@sahti.fi   

www.suuretoluet.fi             

  |  Ylläpito   |  Tekninen toteutus AINA   |