Lammin sahti

Lammilainen sahti on parhaista ohra- ja ruismaltaista perinteisin menetelmin valmistettu tumma, pintahiivatyyppinen olut. Mausteina on käytetty humalaa ja katajaa, jotka yhdessä antavat sahdille raikkaan ja kirpeän maun. Lammilainen sahti nautitaan viileänä ja se sopii ruoka- ja seurustelujuomaksi.

Lammin sahtia on saatavilla kauppakeskus Tuulosessa sijaitsevasta Sipen Saluunasta jossa on myös panimon oma vähittäismyymälä. Lahden Matkustajasatamassa sahtia myy Brygga-terassi ja Heinolassa kesäkahvila Tyyrpuuri.

Lammin Sahti on Alkon toimitusvalikoimassa, mutta sitä on saatavilla vain Alkon Lammin myymälästä. Ravintola Zetor, Villi Wäinö ja Savotta Helsingistä ovat pitäneet sahtia valikoimissaan jo pitkään. Sahti on valikoimassa myös uudessa Panimoravintola Bryggeri Helsingissä.
 .

Muut tuotteet

Uutena tuotteena tulee helmikuussa 2016 Alkon pienpanimovalikoimaan Sahdin valmistamana 7 %:n Ruisrääkkä-pintahiivaolut.

Lammin Sahti on valmistanut aiemmin Käki-katajaolutta (4,5-til %), Pöllö-juhlaolutta (4,5-til %) ja kuivahkoa Kottarainen-omenasiideriä (4,7-til %) sekä makeahkoa Pulu-mansikkasiideriä (4,7-til %). Pintahiivalla valmistettu Puhti-katajaolut (7,0-til %) on poistunut Alkon valikoimasta ja sitä on viety myös USA:han Kataja-olut -nimellä. Valmistamme myös omia tisleitä omassa tislaamossamme. Valmistamme tilauksesta myös alkoholitonta sahtivierrettä, josta saa edullisemman sahdin suurempiinkin juhliin.
  |  Ylläpito   |  Tekninen toteutus AINA   |