"MAISTUU
SUOMALAISUUDEN JUURILTA"

Michael Jackson

SAHTI

Lammin Sahti valittiin Suomen parhaaksi olueksi vuonna 2018

Sahti on ollut alusta alkaen kotimaisista raaka-aineista valmistettu olut ja harvinaislaatuisena juhlajuomana säilyttänyt perinteisen valmistusprosessinsa tähän päivään saakka. suoraan metsästä noudettu kataja on olennainen osa sahdin tuotantoprosessia. muita raaka-aineita ovat vesi, ohramallas (Viking Malt), ruismallas, leivinhiiva. lammin Sahti on väriltään tummahkoa. sen makua voidaan kuvailla täyteläisen pehmeäksi ja siitä voidaan tunnistaa nyanssina sen aromikas katajaisuus.

sahdin henki

Spirit of Sahti

Sahdin Henki-viski on syntynyt suoraan sahdista tislaamalla. Nimi juontaa juurensa sen ainutlaatuisesta valmistusprosessista, jossa on otettu käyttöön sahdin parhaat aromit. Valmistusprosessi takaa tuotteen ekologisuuden; viski syntyy puhtaasti sahdista ja sen jälkivierteestä. Näin raaka-aineet saadaan parhaiten hyödynnetyksi.

suuret oluet - pienet panimot - festivaali

Lammin Sahdin yhtenä päätuotteena on perinteinen suomalainen Suuret Oluet – Pienet Panimot -SOPP-oluttapahtuma, jonka Lammin Sahti aloitti vuonna 2003 Lahden Matkustajasatamasta. SOPP -oluttapahtuman päätähtinä loistavat kotimaiset pienpanimot ja tapahtuma kokoaa vuosittain noin 60000 kävijää kuudessa eri kaupungissa. Tapahtuma herättää kiinnostusta yhä laajemmin myös kansainvälisesti. SOPP -oluttapahtuma on tärkeä kanava monelle suomalaiselle pienpanimolle esitellä panimoaan ja tuotteitaan laajalle kuluttajakunnalle.

 

Tutustu täällä lisää olutfestivaalintapahtuma-ajoista ja -paikoista!

 

Mask Group 20

PITKÄ PERINNE TAKAA LAADUN

“Valmistamme sahdin aina kotimaisia raaka-aineita  käyttäen ja perinteisellä menetelmällä, myös jatkossakin.” 

Oletko täysi-ikäinen?